EN HU
HR vezetőként érdekel

Napjainkban a vállalatok alapvető elvárásává vált az időigényes HR folyamatok digitális alapokra helyezése, azaz a digitális transzformáció. A digitális átálláshoz azonban a folyamatok rendbetételére, azaz szervezetfejlesztési tanácsadásra is szükség van.

Megoldás: OCCUPATOS

Az Occupatos egy HR digitális transzformációt támogató, GDPR kompatibilis szoftver. Az Ön ügyfeleinek a HR folyamatait hatékonyabbá teszi, Önnek új piaci lehetőségeket, új bevételi forrást, és egyúttal piaci előnyt jelent.

A rendszer bevezetését érdemes szervezetfejlesztési tanácsadással támogatni, így amennyiben a szervezetfejlesztési tevékenységeihez az Occupatos használatát kapcsolja, az Ön által értékesített projektek előfizetési díjaiból részesül.

HR digitalizáció

A rendszer biztosítja a Munkavállalói adatok nyilvántartását, a törvényi és vállalati előírásnak megfelelő egységes Munkaköri leírások elkészítését, dinamikusan követi a munkavállaló szervezeten belüli elhelyezkedését szervezeti változások esetén is.

Amennyiben szükséges, lehetőséget biztosítunk meglévő HR rendszerben tárolt információk átvételére.

Az OCCUPATOS-t olyan tudatos, és innovatív szervezetfejlesztők számára ajánljuk, akik szerepet vállalnának a HR digitális transzformációjában, és ezzel piaci előnyre tennének szert a versenytársaikkal szemben.

Szervezeti ábrák

A munkavállalók és a munkaköri leírás adataira támaszkodva jeleníti meg grafikusan a szervezeti felépítést, illetve a projekt szervezetet. A rendszer dinamikus megjelenítést biztosít, a változásokat követve az aktuális munkavállalói adatokból építi fel a hierarchiát.

Teljesítményértékelés

Vállalat, szervezet, vagy konkrét projekt teljesítményének értékelése. A 360 fokos felmérés a biztonságos külsos értékelés lehetoséget biztosít valamennyi érdekelt számára az átlátható, egységes értékelésre. A rendszer lehetővé teszi a vállalat kompetencia- és KPI rendszerének kidolgozását és használatát, valamint azok felhasználását a munkaköri leírások készítésénél, és a teljesítményértékelésnél, és utasítások elkészítésénél. A rendszer hatékonyan támogatja a HR szakértők munkáját.

Szervezetfejlesztés

Tudjuk, hogy a HR tevékenységek automatizációja nem egyszerű feladat. Ön, mint szervezetfejlesztő partnerünk, a rendszer telepítésekor partnerénél kialakíthatja a teljesítményértékelő lapokat, felmérheti és/vagy elkészítheti a vállalat kompetenciatérképét, és KPI rendszerét. A rendszer üzemeltetése a betanítás után már az Ön ügyfelének a feladata, de szakértőként bármikor Önhöz fordulhat. Önnek árbevétele keletkezhet a felmérésekből és a rendszer ügyfelére szabott paraméterezéséből, valamint a szoftver előfizetési díjaiból.

Szervezetfejlesztési projektek szoftveres támogatása
Digitalizált munkavállalói adatok, értékelések, elemzések
Többszintű pénzügyi előnyök: árbevétel a telepítésből és az előfizetési díjakból.
Magas rendelkezésre állás. Magas szintű adatbiztonság. Nincs IT üzemeltetési költség.